Onze Documentatie Diensten

Toen Lexitech in 1976 in Brussel werd opgericht leverden we voornamelijk technische documenten en vertalingen voor verschillende multinationals.

Vanaf het begin was ons bedrijf zeer flexibel: mettertijd zijn we begonnen met het aanbieden van een breder scala aan ondersteunende diensten in meertalige communicatie en documentbeheer voor klanten van bedrijven en overheden.

We ondersteunen klanten met verschillende oplossingen – voor documentbeheer, voor vertaling, lokalisatie van software, grafisch ontwerp en optimalisatie van SEO-websites – voor allerlei soorten informatiedragers – zoals documenten, contracten, brochures, websites, gebruikershandleidingen, enz.

Vandaag biedt Lexitech hoogwaardige oplossingen voor end-to-end documentbeheer. We combineren krachtige technologische oplossingen met strikt beheerde processen en adviseren onze klanten indien nodig via end-2-end diensten inzake:

  • Documentbeheer (Content Management)
  • Projectbeheer
  • Consultancy
  • Vertalingen

Documentbeheer

Hoe beheert u uw complexe documentuitdagingen? Met Schema ST4 helpen we u om alles onder controle te krijgen!

Meer informatie

Vertaaldiensten

Wat kan Lexitech voor u doen? Lexitech is de end-2-end oplossing voor al uw vertaalbehoeften, ongeacht de brontaal en de gewenste doeltaal.

Meer informatie