Hoe gaat u uitdagingen in verband met complexe documenten op een succesvolle manier aan?

Wij helpen u met SCHEMA ST4 alles onder controle te krijgen!

SCHEMA ST4 bewijst zijn superioriteit in de ontwikkeling van technische documentatie voor engineering, elektronica en contextgevoelige onlinehulp voor software.

Zijn krachtige out-of-the-box tools zijn op maat van kleine tot middelgrote ondernemingen. De standaard functies bevatten hulpmiddelen voor kwaliteitsbewaking, en versie- en variantbeheer. Hij garandeert bovendien een hoge procedureveiligheid dankzij voorgeconfigureerde sjablonen conform de geldende standaarden (bv. ANSI Z535.6).

SCHEMA ST4 is speciaal ontwikkeld voor een gemakkelijke integratie in processen en IT-landschappen. De standaard software hoeft niet te worden veranderd, het volstaat simpelweg om het informatiemodel of de configuratie-instellingen aan te passen.

Meer lezen

Redacteurs

SCHEMA ST4, een eenvoudige en handige CCMS met tal van krachtige functies, biedt u alles wat u nodig hebt.

Meer lezen

 

Documentatiebeheerders

SCHEMA ST4 biedt een ongeëvenaarde tracking en rapportering van content en helpt uw teams vooruit.

Meer lezen

 

Budgetverantwoordelijken

SCHEMA ST4 verkort drastisch de time-to-market en drukt de kosten van lopende en toekomstige projecten.

Meer lezen

 

 

Editors

Schema ST4 is naadloos integreerbaar in drie authoring tools: MS Word, Adobe FrameMaker en JustSystems XMetaL. Dat betekent een flexibel authoringproces waarbij verschillende gebruikers elk in hun voorkeursomgeving kunnen werken.

Informatiepool

De informatiepool slaagt al uw content op in een logische meertalige hiërarchie, zodat u naar behoefte van uw onderneming informatiestructuren kunt bouwen.

De informatiepool bevat ook een uitgebreide grafische bibliotheek, waarmee u gelokaliseerde grafische elementen kunt beheren in verschillende formaten voor drukwerk of online publicatie.

Taxonomie en variantfilters

Content labelen (taggen) voor categorisering is essentieel bij complexe documentatievereisten. Schema ST4 biedt een krachtige taxonomie waarmee u content kunt classificeren voor vlottere opzoekingen en krachtige automatiseringsmogelijkheden.

Door gebruik te maken van het taxonomiemodel om content te filteren, kunt u op maat van een specifiek product, publiek of markt leveren – allemaal vanaf dezelfde informatiebron.

Hergebruik

Content en contentstructuren kunnen worden hergebruikt in verschillende formaten zonder de link met de oorspronkelijke brontekst te verliezen. Of zoals het mantra van single-sourcing luidt: “write once, use many times” (één keer schrijven, vaak gebruiken).

Pagina-lay-out-designer

De Page Layout Designer (PLD) is een innovatieve functie voor de visuele weergave van de drukopmaak in een WYSIWIG-interface, zonder ingewikkelde XSLT- of DITA-OT-aanpassingen.

Onlinemedia-designer

Met de Online Media Designer (OMD) kunt u volledig gepersonaliseerde HTML5-outputs maken van uw content. In een visuele bewerkingsomgeving kunt u met uw content en de OMD volledig responsive websites bouwen.

De OMD is echter niet beperkt tot het maken van websites. Hij kan eender welke online content creëren, van HTML Help tot formaten voor de SCHEMA Reader van mobiele telefoons en tablets.

Textbox-designer

De Callout Designer is ideaal om meertalige overlays te maken op bestaande grafische elementen. “Lagen” tekst en aantekeningen kunnen worden toegevoegd aan een grafisch element met een neutrale basis. Die lagen worden opgeslagen als XML-bestanden en kunnen vervolgens worden vertaald.

De dynamische aanpassing van de tekst zorgt voor een soepel lokaliseringsproces van uw beeld en tekst.